05 sep

Fancy Fair 2018 en uitslag grote verloting

Dit jaar was het op 25 augustus wel heel slecht weer, nadat we een hele lange periode prachtig weer hebben gehad. We hadden dit jaar speciaal voor de jeugd een hindernisbaan in de vorm van een vrachtauto gehuurd, maar door de zware regenbuien is deze nagenoeg niet gebruikt.

Toch kunnen we terugkijken op een geslaagde fancy fair. Tussen de buien door werden nog heel veel bloemstukjes verkocht, terwijl we vooraf dachten dat we helemaal geen bloemstukjes konden maken vanwege het hete weer dat
we in juli en augustus hebben gehad. Ook de oliebollen werden goed verkocht. De snuffelmarkt heeft ook heel behoorlijk opgebracht. Verder was er de kaartenverkoop. Primeur dit jaar was wel de verkoop van overheerlijke saté die door Willian en Corry-Anne de Geus werd verzorgd. Het springkussen had dit jaar ook last van de vele regen net als de grote sjoelbak.

In de Vijverhof draaide ’s middags het Rad van Avontuur. Dat ging prima in een relaxte sfeer onder het genot van een drankje en iets lekkers bij de koffie. Om ongeveer 18.00 uur zijn we gestopt en op dat ogenblik is de trekking van de Grote verloting verricht door Henk Nijhoff.

De eerste prijs van € 330,- is gevallen op lotnummer 620.
De tweede prijs van € 170,- is gevallen op lotnummer 413.

De prijswinnaars hebben ondertussen de prijzen ontvangen.

De opbrengst is dit jaar, ondanks het slechte weer, € 5384,- en dat was voor ons toch een grote meevaller. Dit mooie resultaat konden we realiseren door ondersteuning van sponsors, giften, vrijwilligers en natuurlijk ook de bezoekers
van de fancy fair.

Hiervoor allen HEEL, HEEL HARTELIJK DANK!