19 aug

Fancy Fair

Fancy Fair rondom De Dorpskerk op zaterdag 27 augustus 2022

Op zaterdag 27 augustus willen we weer als van ouds De Fancy Fair rondom de Dorpskerk houden. Rondom het kerkgebouw zijn er kraampjes opgesteld. In De Vijverhof kunt u genieten van een bakje koffie of een ander drankje. Ook vindt er een gezellige Rad van Avontuur plaats vanaf 13.00 uur ongeveer. Hierbij kunt u mooie prijzen winnen.

De Snuffelmarkt begint al om 09.00 uur. Heeft u spulletjes die u kwijt wilt en nog in goede staat zijn, dan kunt u die voor 09.00 uur op zaterdag 27 augustus inleveren bij de medewerkers. Ook kunnen weer lekkere oliebollen en heerlijke frites gekocht worden.

Verder worden er bloemstukjes, plantjes, handwerken en boeken verkocht. Ook zijn er nog meerdere activiteiten voor de kinderen en een springkussen om je op uit te leven.

We hopen dat het weer veel mensen komen om ons van de spullen af te helpen. Maar ook om elkaar weer te ontmoeten in een gezellige sfeer en ondertussen mee te doen aan de activiteiten.

Graag doen we nog een beroep op mensen die willen meehelpen die dag bijvoorbeeld lootjes verkopen voor het Rad van Avontuur. Maar andere genoemde activiteiten is ook prima.

U kunt op opgeven bij Henk Nijhoff 0649115532 of Jaap-Kees van Strien, Otto Maris, Arie Verhagen, Jan Tolenaars en Wim Langbroek. Of via kerkrentmeesters@pknfijnaart.nl.