Reserveren kerkdiensten en andere activiteiten

Op dit moment kunnen we met 80-100 bezoekers bij elkaar komen in de kerkdiensten. Natuurlijk kunt u de kerkdiensten ook blijven volgen via de Livestream of via kerkomroep.nl.

Voor het bijwonen van de kerkdiensten geldt een ‘aanmeldbeleid’. Op deze pagina kunt u zich aanmelden. Met maximaal 80-100 bezoekers, betekent dit dat we slechts een beperkt aantal reserveringen ook daadwerkelijk een plaats kunnen bieden. Als er meer aanmeldingen zijn, zullen wij dit zo eerlijk mogelijk proberen te verdelen. Als we u moeten teleurstellen en u heeft ook voor de zondag daarop gereserveerd, dan krijgt u die zondag voorrang. Het is dus belangrijk dat u iedere zondag opnieuw reserveert!

Via onderstaand formulier kunt u uw plaats in de kerkdienst of in andere grootschalige activiteiten reserveren. Selecteer eerst de datum waarop u de kerkdienst of bijeenkomst wilt bijwonen en vul dan de velden eronder in.

Een aantal tips:

  • U moet voor iedere kerkdienst opnieuw reserveren!
  • Nadat u uw reservering heeft verstuurd, zullen wij beoordelen of er voldoende plaats is en zult u binnen 24-48 uur (uiterlijk zaterdagavond) een bevestiging ontvangen.
  • U kunt ook voor andere activiteiten reserveren, echter alleen wanneer dat in de berichtgeving is aangegeven. Voorbeelden hiervan zijn ‘Orgel op verzoek’ of de Gemeenteavond.
  • Let op: in het laatste veld vult u de karakters in die er naast staan (zodat we weten dat u geen robot bent).
Kalender word geladen......
Powered by Booking Calendar
- Beschikbaar
captcha

Wilt u weten hoe wij de veiligheid in verband met Corona waarborgen? Lees alle maatregelen in ons gebruiksplan.